hayırlı olsun, yollar açık olsun

başlıkta söyleyeceğimi söyledim, burda tekrar mı söyleyeceğim bi de (male tsundere).

varlığı sevindirici bir site olmuş. internet bir heves ile açılmış sonra ilgilenilmemiş sitelerle kaynamakta (kendim de 1-2 tanesine sahibim bunların da ordan biliyorum). dilerim buranın böyle bir akibeti olmaz, içeriği yavaş yavaş artar.

tabi en sıkıntılı durum şu ki Türkiye'de kaç tane görsel roman ile ilgili kişi var ve kaç tanesi foruma iştirak eder. içten dilerim ki forumum yaşamını idame ettirebileceği sayıda üye olur; bu topraklar üzerinde yaşayan (gemide yaşayanlar da tadabilir) bir avuç görsel roman severin keyifle paylaşım yapabileceği, daîmî bir site olur; bir aylıkken yürür, üç aylıkken kılıç kuşanır.
Dürüst olmak gerekirse çok büyük hayallerle açmış değilim bu siteyi ve de forumları. Görsel romanlarla ilgili en popüler İngilizce sitelerdeki topluluğa ve Amerika'daki ilgili firmaların satış beklentilerine bakarsanız, sayıca ancak binlerle ölçüldüğünü görebilirsiniz. Bu durumda yalnızca görsel romanlarla ilgili, üzerine bir de Türkçe bir site açarak son derece mantıksız bir işe giriştim diyebiliriz (:

Yapabileceklerimin ve de yapılabileceklerin bilincindeyim. Lakin görsel romanları seviyorum ve ilgi alanları benimkine yakın olan insanların da seveceğine inanıyorum. Nereden gelecek bu insanlar derseniz, animelerle ilgilenen insanların sayıca arttığını göz önüne alarak, biz de oradan nasiplenebiliriz diye düşünüyorum ^^ Hiç olmadı, ufak bir topluluk da olsa, bu insanların özgürce sohbet edebilecekleri ve yardım alabilecekleri bir yer olarak düşünebilirsiniz burayı. Biz şimdi elimizden geleni yapalım, gerisi zamanla netleşecektir elbet.
Get a mosaic, quickly!
Hayırlı olsun Eren-san! Bir süredir bu siteyi bekliyordum... Güzel olacağa benziyor.

「寿」だ。(Tebrikler!)
..........サイコノートズ..........
Ben aslında tanışma başlığında hayırlı olsun çekmiştim bir güzel fakat burdan da çekmezsek olmaz, adettendir. :F

Yeni site hayırlı olsun, cidden yollar açık olsun. Neticede görsel roman okuyanları sayarken çoklu değil de Ali, Ahmet, Ayşe şeklinde sayıyoruz. Umuyorum ki bi şekilde şu görsel roman okuyan X kişileri buraya toparlanır, yukardaki Dango ailesi gibi bi aile oluruz biz de görsel roman okuyanlar olarak : D
Selamlar, bu sitenin varlığını UnderminE'dan öğrendim.

Site hayırlı olsun tüm Türk VN fanlarına. ^^
Valla, görsel roman diye aratınca Google'da, gelen ilk linklerden birisi burası.
Umarım içeriğini doyurucu bir noktaya getirip, görsel romanlarla ilgilenen herkesi buraya çekebiliriz. Sonuçta ne kadar bilinmese de, en az bir anime izleyip manga okumak kadar keyif veren bir aktivite, hatta bazen onları da aştığı oluyor (:
Bence Türkçe eserlerin azlığı bu işi bu kadar bilinmeyen bir aktivite yapıyor.
"Bazen" mi? :) Hiçbir anime ve manga, görsel romanların derinliğini ve keyfini veremez.
Peki peki çoğu zaman diyelim (:
Peki peki çoğu zaman diyelim (:

Bence de çoğu zaman demeli.Tamamen denilmemesinin sebebiyse bir VN'de ne peşpeşe yapılan simyalar ihtişamlı olur(Özellikle Roy Mustang'in alev simyaları) ne de bir Amakakeru Ryu No Hirameki animedeki tadını verir.Öne çıkan tarafları da var elbette ama ben olumsuz eleştiri kısmını üstlendim
Ben aslında tanışma başlığında hayırlı olsun çekmiştim bir güzel fakat burdan da çekmezsek olmaz, adettendir. :F

Yeni site hayırlı olsun, cidden yollar açık olsun.

Aynen ben de :D . Tekrar hayırlı olsun diyorum ve forumun daha çok üye almasını ve sitenin daha çok aktifleşmesini diliyorum :) .
"You're so damn lucky having to worry about this crap!!"

İstatistikler

Toplam 482 mesaj • Toplam 75 başlık • Toplam 36 üye • En yeni üyemiz JokerSenpai
Bugüne kadar en çok 19 kişi tarihinde çevrimiçi oldu