True Remembrance



Evet bir tavsiyede de biz bulunalım :D . Görsel romanımızın adı ''True Remembrance'' . İki tane baş kahramanımız var ''Blackiris'' ve ''La''. ''The Dolor'' denilen bir hastalık var. Bu hastalık aslında kötü anılar ve deneyimler. Kahramanımız Blackiris ise bir ''Mnemonicide'' yani bu kötü anıları ve deneyimleri hastaların hafızasından silen bir çeşit doktor. Blackiris kendi gibi Mnemonicide'lerin bulunduğu dış dünyadan izole bir şehirde yaşıyor (Mnemonicide'ler sadece bu şehirde bulunuyor dış dünyada yoklar), hastalarsa bu şehre anılarını sildirmeye geliyor. Bir gün Blackiris evine döndüğünde kapısının önünde ağlayan bir kızla karşılaşır ve hikaye başlar...



Hikaye aslında bir kinetic novel yani okurken çeşitli noktalarda seçim yapamıyorsunuz ve tek bir sona sahip. Bu benim başta biraz keyfimi kaçımıştı ama okudukça ne kadar güzel bir hikaye olduğunu gördüm, şimdilik benin iki favorimden biri :D .



Bana biraz da olsa Jim Carey'nin filmi olan ''Eternal Sunshine of The Rising Sun'' yani Türkçesiyle ''Sil Baştan'' filmini andırmıştı (filmin adını ne de güzel Türkçeye çevirmişiz dimi (!) :roll: ). Ama sadece konusu itibariyle biraz benziyor.



Ayrıntılı bilgi için bu siteye http://trueremembrance.insani.org/index.html bakabilirsiniz.
Bu vndb linki http://vndb.org/v103
Bu da ben ana sitedeki linkten indirememiştim sizde de çalışmazsa bu linki kullanabilirsiniz. http://hotfile.com/dl/38491424/0639817/True_Remembrance.rar_.html
"You're so damn lucky having to worry about this crap!!"
Başları inanılmaz derecede sıkıcıydı, çok kötü bi şey beklerken sonlara doğru bi anda yön değiştirmişti bu vn. Kendine has çizimleriyle de ayrı bi çekmişti. Tam bi roman havası vardı valla.

İstatistikler

Toplam 482 mesaj • Toplam 75 başlık • Toplam 36 üye • En yeni üyemiz JokerSenpai
Bugüne kadar en çok 19 kişi tarihinde çevrimiçi oldu