Sitedeki sorunlar

Herkese merhabalar,

Forumlarımızda bir kez düzeltmeyi denediğim -ama görünen o ki başaramadığım- bir onay sistemi sorunu var. Psychomoto'nun iki tane mesajı onay beklediği için yayımlanmamıştı, daha şimdi onayladım (tekrar özür dilerim). Onay bekleyen başka mesaj görünmüyor ama siz şimdiye kadar benzer bir sorun yaşamış mıydınız? Şu an fazlasıyla yoğun olduğum için ilgilenemiyorum ama önümüzdeki hafta içinde tekrar bir düzeltmeyi, internette araştırmayı deneyeceğim.

Hazır başlık açmışken, site ve forumlarla ilgili sorunlara dair genel bir başlık olsun bu. Yaşadığınız başka bir sorun varsa buradan bildirebilir veya doğrudan benimle iletişime geçebilirsiniz.
Get a mosaic, quickly!
Şu ana kadar mesaj yollama veya profil ayarlama konusunda hiç bir problem yaşamadım. Resim veya link koyma işini de ileride deneyip sonuçları haberdar ederim.

İyiyiz, iyiyiz. Tam gaz devam ^_^
..........サイコノートズ..........
az önce yolladığım post moderatör kontrolüne gerek duymadan direkt yayınlandı. erenin bahsettiği sorun çözülmüş yani. geçmiş olsun.
İyiyiz, iyiyiz. Tam gaz devam ^_^
Sitenin gidişatına pek "tam gaz" diyemeyiz sanırım ama iyiyiz yine de, eheh :D

az önce yolladığım post moderatör kontrolüne gerek duymadan direkt yayınlandı. erenin bahsettiği sorun çözülmüş yani. geçmiş olsun.
İşin ilginç yanı, anladığım kadarıyla sorun bir tek senin hesabınla ilgiliymiş. :) En yeni üyemiz olan AkuTan'ın herhangi bir onay işlemine gerek duymadan mesaj göndermiş olmasından yola çıkarak biraz kurcaladım siteyi ve sonuç bu oldu. Sen her nasılsa iki kullanıcı grubu arasında sıkışmış kalmışsın. Onu düzeltince dolaylı olarak sorun da düzeldi sanıyorum.

Onay sistemini kaldırınca reklam botları gelmeye başladı, o ayrı. Üyelik aşamasında captcha olmasına rağmen her nasılsa kayıt olmayı başarıyor meretler. Neyse, artık ona da başka bir çare bulurum gerekirse.
Get a mosaic, quickly!
Sen her nasılsa iki kullanıcı grubu arasında sıkışmış kalmışsın.

^_^ kendimi paralel evrenlerin cirit attığı fantastik bir hikayede hissettim bir an.
Spammerları her üye olduklarında silmek yerine, üye olmalarını engelleyen mod kurabilirsiniz... De sanırım üşendiniz kurmaya. :P
reCaptcha kurmuştum zaten ama OCR ile aşıyor adamlar (lafın gelişi) bir şekilde. phpBB'nin sitesinde daha kullanışlı bir mod da bulamamıştım açıkçası, o yüzden gelenleri uçurarak idare ediyordum bir süredir. Captcha'yı kaldırıp basit bir Türkçe soru & cevap sistemine geçmeyi deneyeceğim şimdi, bakalım ne olacak.
Get a mosaic, quickly!
Ben çok yararlı bir mod kurmuştum. Giremiyorlardı hiç. Adını unuttum şimdi. Ama soru-cevap olayı işe yarıyor.

İstatistikler

Toplam 482 mesaj • Toplam 75 başlık • Toplam 36 üye • En yeni üyemiz JokerSenpai
Bugüne kadar en çok 19 kişi tarihinde çevrimiçi oldu