ToruCon 2012 İstanbul

Uzun zamandan sonra yine karşınızdayım.Sizlere az da olsa bu güzide(ya da güzide olmaya çalışırken hafifçe batan)etkinliği tanıtıcam ve kendi görüşlerimi açıklayacağım.

ToruCon bir cosplay etkinliği.Yani anime,oyun,film,GÖRSEL ROMAN :D vs. hangisinden bir karakteri beğenirseniz onun şekline bürünüp gelip sizin gibi insanlar arasında kendi karakterinizle gezinebilirsiniz.Ya da sivil olarak sadece izleyici olabilirsiniz.Ben daha dün haberim olduğundan ve seyirci olmak istemediğimden işin basitine kaçarak To Aru MAjutsu No Index'ten Touma oldum :D(Animeyi bilen ben hariç tek bir kişi vardı ama o kadar :( ).

Her neyse gözlemlerime gelecek olursak.Olumlu tarafıyla başlıyalım.Her şeyden öte tek bir kişi bile gelseniz çok rahat ısınabileceğiniz bir ortam o konuda sıkıntı yok.Çok hoş muhabbetler yaptım,yeni insanlarla tanıştım fala.Tek geldiğimden bunu rahatça söyleyebiliyorum :) Cosplayleri ben şahsen beğendim(Favorilerim zaten birinci olan Edward Elric ile ödül almasa da ödülü hakeden(belki o buster sword kaybettirdi sadece o kadar)Cloud Strife'dı) ama benim için ilk olduğundan diğerleriyle kıyaslayamayacağım :D Ve Ramen vardı :D

AMA KİMSE RUROUNI KENSHIN YAPMAMIŞTI :(

Olumsuz tarafından bakarsak.Cosplay yarışması hariç etkinlik yoktu.Müzik yoktu.Tek yapabildiğiniz konuşmak ve ramen yiyebilmek o kadar.Bir de fotoğraf çekilmek.Ve durum buraya yazıldığından daha da vahim.Cidden eğlenmek için kendiniz bir şeyler yapmak zorundasınız organizasyon beklemek olmazdı.Hoş ne yapılabilirdi bilmiyorum(Baya şey yapılabilirmiş diyorlar ama orasını ben bilmem beyim bilir :D )

Genel olarak eğlendim ama daha iyisi yapılabilir.Asıl yorumumu bir sonraki etkinliğime katılınca yapıcam çünkü kıyaslayabilmem lazım.

Kısa bir diyalogla bitiriyim.
Touma:Acaba büyü veya doğaüstü güç mü kullanıyorsunuz?
(Karşı taraf direk silah çeker)
Touma.EVet anlıyorum(Sonrasında topuk)NE TALİHSİZLİK!!!!!
AvengerProxy'nin etkinlik sırasında çekilmiş bir fotoğrafını buldum:
http://i.imgur.com/iQ8Kp.jpg

:P
Get a mosaic, quickly!
Yalan.BEn hariç To Aru MAjutsu NO Index yapan yoktu daha doğrusu o animeyi bilen ben hariç bir kişi vardı :cry: NE TALİHSİZLİİİİİİKKKKKK!!!!!

Benim Cosplay'im FAZLASIYLA basitti.Ama şimdi ismimi temizlemem lazım.Ne yapayayım.KArşınızda ToruCon 2012'nin en basit en adi sadece ben cosplay yaptım demek için yapılan cosplay'i Ve hayır sağdaki ben değilim.(Yüzümde bir aptallık belirtisi varsa tek sebebi O Cloud'un şokudur.Cidden iyidi.KAzanamadıysa tek bir sebebi var ki kendisi yapması en zorlarından biridir.BUSTER SWORD.Yine de kendisini tebrik ediyorum(Bu iş böyle giderse Yine FF7:CC aşkım tutacak susayım en iyisi)



Şimdi farkettim de bütün Torucon boyunca ki en aptal anıma denk gelmiş.(Youma talihsizliği bölüm iki).Gömlek ve tişört rengi maalesef ikisini de evde olmasına rağmen bulamadığımdan böyle oldu(Touma talihsizliği bölüm üç).Ve bir gün kala etkinlikten haberim oldu(Touma talihsizliği bölüm dört).

Son olarak farkedilmese de Cloud'un gözrengine de sahipti yanımda ki şahsiyet.(Erengy sırf senin yüzünden şunu göstermek zorunda kaldım NE TALİHSİZLİİİİKKKKKK!!!!!!!(Touma talihsizliği bölüm beş :D )
En azından "fukou da" kısmını tutturmuşsun işte :D

Ne yalan söyleyeyim, üstteki fotoğrafta da yanında Komoe ve Misaka olmasa ortadakinin Touma olduğunu çıkarmak güç. Görünüş olarak dümdüz erkek anime karakteri çünkü. Dolayısıyla seni de tanıyamamaları normal bir durum, ancak Index'i hiç duymamış olmalarına şaşırdım doğrusu.

Aramızdan başka katılan oldu mu acaba ToruCon'a?
Get a mosaic, quickly!
Fukou da nın yanında Imagine Breaker'ı da gayet güzel kullandım.(Buradan DEath Notelarına yanlışlıkla dokunduğum misa ve kireda özür dilerim.Bir de sağ elim değdikten kısa bir süre sonunda orağı kırılan arkaştan da özür dilerim :D )

Zaten o yüzden bütün millete cosplay yaptığımı açıkladım ama Touma inanılmaz zevkli bir karakterdi :D Onu geçtim yeni nesilden Rurouni Kenshin izleyen insana rastlayamadım.İSYANIM VARRRRRRR XD

İstatistikler

Toplam 482 mesaj • Toplam 75 başlık • Toplam 36 üye • En yeni üyemiz JokerSenpai
Bugüne kadar en çok 19 kişi tarihinde çevrimiçi oldu